Event

Kennissessie: De transitie naar een data-driven organisatie

Landgoederij, Bunnink
Klanten & relaties

Hoe kan data uw organisatie helpen om inzichten te verkrijgen en uw business laten floreren? Graag nodigen wij u uit voor een interactieve kennissessie op donderdag 17 mei a.s. in de Landgoederij te Bunnink. Onze twee sprekers vertellen u over de ervaring hoe zij deze verandering begeleid hebben en welke uitdagingen zij tegen zijn gekomen.

Aanmeldformulier

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Programma:

18:15 Ontvangst met hapje en drankje
18:45 Welkom en aftrap Masters Group
19:00 Interactieve sessie deel 1 (Erik Maijer)
19:45 Korte pauze
20:00 Interactieve sessie deel 2 (Jacob Middeldorp)
20:45 Netwerkborrel
21:30 Einde event

 

Sprekers:

Erik Maijer
Manager Data Management & Business Intelligence bij Alliander

Na enkele jaren actief te zijn geweest binnen KPN is Erik in oktober 2014 gestart bij Alliander. Zijn missie was duidelijk; ‘Het besturen van Alliander leuker en makkelijker maken!’. Dit doet hij samen met zijn team door;- Ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van het BI-besturingsplatform SPARK van, voor en binnen geheel Alliander- Master Data Management van de financiële master data objecten te beheren- Data Management voor de domeinen: Finance, HR, Inkoop en Facilities – Inrichten data controle framework voor het verbeteren van de data kwaliteit.

Mr. Spark is het gezicht van de nieuwe cultuur binnen Alliander. Zijn karaktereigenschappen en vaardigheden reflecteren de kernwaarden van het project SPARK. Binnen Alliander is Mr. Spark verantwoordelijk voor het wijd inzetten van het KPI-dashboardplatform door de gehele organisatie en het afscheid nemen van oude rapportages. SPARK houdt zich onder andere bezig met taken als de stuurinformatie overzichtelijk en geautomatiseerd presenteren, infobesitas bestrijden en de datakwaliteit meten.


Jacob Middeldorp
Jmotion

Jacob Middeldorp is o.a. werkzaam geweest bij KPN als Directeur Verkoop & Service en daarvoor o.a. als Directeur TV, Media & Broadcasting. In de jaren ’90 werkte hij voor het informatie technologie – en consulting bedrijf Cap Gemini. Daarnaast heeft hij een groot aantal commissariaten vervuld. Ook op dit moment vervuld hij een aantal toezichthoudende functies waaronder die van commissaris bij de Goudse Verzekeringen. In de afgelopen jaren heeft hij een grote ervaring opgebouwd in het leiden van complexe (commerciële) organisaties en daarbij indrukwekkende resultaten bereikt op het gebied van omzetgroei, reductie van kosten en de transitie naar klantgerichte organisaties. Zijn ervaring in de consumenten- en zakelijke markt en inspirerend leiderschap maken hem tot een moderne allround bestuurder en adviseur die gericht is op samenwerken en verbinden. Naast zijn werkzaamheden als extern adviseur geeft Jacob regelmatig colleges op de TIAS Business School waarin hij studenten meeneemt in thema’s als transformatie, customer journey en besturing van organisaties.

 

Locatie
De Landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik
 
 

Interessant evenement? Deel het!