Bij Masters in IT begint je BI carrière pas echt!

Je hebt een passie voor data en weet deze om te zetten naar nuttige informatie die de business verder helpen. Hoe gaaf is dat!? Bij Masters in IT sta jij centraal. Wij bieden jou de handvaten om succesvol te zijn. Je krijgt bij ons direct een vast contract, gaat aan het werk bij geweldige opdrachtgevers en werkt continu aan je ontwikkeling door middel van o.a. de Masters Academy.

Bekijk al onze vacatures

De beste stap in jouw BI carrière

Werken bij Masters in IT betekent gave en diverse opdrachten bij de top van het bedrijfsleven in Nederland. Je werkt op een tijdelijk project bij onze opdrachtgevers, maar wel met de zekerheid van een vast contact. Daarbij blijf je jezelf continu ontwikkelen door middel van je persoonlijke coach en ruime opleidingsmogelijkheden.

  1. 1 Sollicitatieprocedure
  2. 2 Vast contract
  3. 3 Persoonlijke ontwikkeling
  4. 4 BI professional
  1. 1 Sollicitatieprocedure
  2. 2 Vast contract
  3. 3 Persoonlijke ontwikkeling
  4. 4 BI professional

Solliciteer met je LinkedIn!

De MIT experience

Masters in IT is werkelijk een unieke organisatie. Maar dan ook écht uniek. Waar anders heb je bijvoorbeeld een garantie op studies, je persoonlijke coach, directe een vast contract, te gekke feestjes en andere leuke extra’s? Door te investeren in onze Masters kunnen wij tegelijk onze opdrachtgevers veel beter helpen. Dat is onze filosofie.

Bij Masters in IT start je BI carrière pas echt!

Jouw stappen

Welke stappen ga je maken?

De Masters Academy, daag jezelf uit!

De Masters Group heeft een eigen opleidingsinstituut opgericht, de Masters Academy. Dit opleidingsinstituut maakt het mogelijk voor jou om trainingen, cursussen en presentaties te volgen ter bevordering van jouw ontwikkeling. Wil je meer leren over een BI tooling, ideeën uitwisselen met een doorgewinterde BI’er of wil je kennis op doen met betrekking tot persoonlijk leiderschap? Of wil je meer weten over Cognos of is het belangrijk voor jouw profiel om kennis op te doen over SSIS, SSRS en SSAS? Masters in IT maakt het mogelijk voor jou!

Meer over de Masters Academy

Wie zijn onze opdrachtgevers?

Wij zijn ervan overtuigd meerwaarde te kunnen creëren in organisaties. Wij zijn trots dat we de volgende bedrijven en organisaties reeds tot onze opdrachtgevers mogen rekenen.