IJsbrand Slagmolen

BI professional

IJsbrand is een analytische WO’er en heeft hoofdzakelijk ervaring in businessrules, SQL-databases en data visualisatie. Hij kan zich uitstekend inleven in de klant en weet zo alle vragen die deze heeft te vertalen naar technische oplossingen.

"Als je een probleem wilt begrijpen, moet je de zaken vanuit meerdere perspectieven bekijken."

Opdrachtgevers

De ervaring van IJsbrand

 • KPMG

  Op de afdeling Finance bij KPMG wordt veel data verwerkt omtrent budgeting, forecasting en KPI's. De BI-specialisten op de afdeling zorgen voor de punctualiteit en kwaliteit van de rapportages en bieden ondersteuning bij datavraagstukken.

  • 10 maanden
  • BI-specialist
 • Telegraaf Media Groep (relatieplanet)

  Als data-analist heeft IJsbrand inzichten gecreëert op basis van de ledendata voor het marketingteam.

  • 8 maanden
  • Data Analist
Achtergrond

Het achtergrondverhaal

IJsbrand is een analytische WO’er met een brede intresse. Hij heeft hoofdzakelijk ervaring in businessrules, SQL-databases en data visualisatie. Interesse in en affiniteit met computers, wiskunde, data en programmeren.
Na zijn studie Fiscaal Recht heeft IJsbrand de omslag gemaakt naar IT. Eerst heeft hij gewerkt als consultant met business rules en UML-diagrammen. Daarna is hij als data-analist met SQL aan het werk geweest, bij een de datingwebsite van TMG. Vervolgens heeft hij bij KPMG veel gedaan met het onstluiten en bewerken van data in Excel en Access. IJsbrand is communicatief sterk en vraagt door tot de echte vraag boven water is. Hij kan zich uitstekend inleven in de klant en weet zo alle vragen die deze heeft te vertalen naar technische oplossingen.

 

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.