Bindinc.

Bindinc. bereikt, boeit en bindt

"Een pragmatische no nonsens club waar goede professionals werken. Qua cultuur en handson mentaliteit past dit goed bij Bindinc."

De ervaringen

Lees hoe de opdrachtgever de samenwerking met Masters in IT heeft ervaren.

Jasper van Scheppingen

Informatiemanager / Manager Finance en Operations bij Bindinc.

Stel jezelf even voor?
Werk 7 jaar bij Bindinc. en heb hier 3 verschillende rollen vervuld. Na 8 jaar accountancy de overstap gemaakt naar Finance Manager binnen Bindinc. Daarna Informatiemanager en sinds kort manager Finance en Operations.  Hierbij ben ik verantwoordelijk voor Finance, Control, ICT, BI, Business Proces Management en overige operations zaken zoals huisvesting e.d. 

Over Bindinc.

Bindinc. is een multimediale uitgeverij die haar klanten – van omroepen en kabelexploitanten tot goede doelen en brancheverenigingen – met de kwalitatief beste uitgeefproducten en -diensten helpt hun doelgroepen te bereiken, te boeien en te binden.

Alle business units leveren bouwstenen die ervoor zorgen dat Bindinc. bereikt, boeit en bindt.

Wat is de reden van inhuur?
Bindinc. heeft de afgelopen twee jaar een transitie meegemaakt waarbij wij middels een Redesign van de gehele organisatie een besparingsopdracht hebben gerealiseerd. Nieuwe processen, nieuwe systemen, nieuwe structuur en een Nieuw elan moeten ervoor zorgen dat de Bindinc. klaar is voor de veranderende marktomstandigheden.  Als onderdeel van Redesign heeft Bindinc. alle functies die iets met data te maken hebben centraal georganiseerd in een nieuwe afdeling Data en Intelligence.  

De BI functie was van oudsher bij ICT ondergebracht en werkte hier met Business Objects. In Redesign hebben wij besloten om te stoppen met BO en te gaan werken met een nieuwe BI tool die qua presentatie beter aansluit met de beleving van de eindgebruiker/ontvanger. Samen met het uitfaseren van BO is ook de oude BI collega vertrokken en moest Bindinc. op zoek naar een BI professional die ons kon helpen in deze transitie.  

 Waarom is Masters in IT de geschikte partner voor je?
Ik heb zelf in het verleden ervaring opgedaan met Masters in Finance. Ik heb deze club leren kennen als een pragmatische no nonsens club waar goede professionals werken. Qua cultuur en handson mentaliteit past dit goed bij Bindinc.  Met deze ervaring op zak heb ik Masters in IT uitgedaagd om een goede BI professional te zoeken en dit is ze gelukt! 

Wat zijn de behaalde resultaten door het inhuren van Ton?
De opdracht van Ton is tweeledig en betreft de uitfasering van BO en gedurende deze uitfasering de continuïteit waarborgen van de rapportages die nog niet uitgefaseerd zijn

Ton is sinds sinds juni 2017 bij ons en heeft goede stappen gezet in de informatie analyse van de uit te faseren rapportages. Hij weet hierbij de business op een goede manier te betrekken en laat zich niet gek maken door bijzondere vragen.  Hij vervult zijn rol op de manier zoals ik een professional graag zie werken, resultaat gericht en proactief.  

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.