PTI

PRAGMATISCH, TRANSPARANT EN INTEGRITEIT

"De samenwerking met Masters in IT is vooral gebaseerd op het onderlinge vertrouwen tussen beide partijen."

De ervaringen

Lees hoe de opdrachtgever de samenwerking met Masters in IT heeft ervaren.

Ron Tuinenburg

Verantwoordelijk voor IT en Innovatie bij PTI

Over PTI

Gestructureerde of ongestructureerde data? Basis- of complexe processen? Voor PTI geen probleem, wij creëren presenteerbare informatie. Door de jarenlange ervaring in het verwerken van data, bieden wij de beste en meest complete, operationele oplossingen. Het bespaart kosten en levert waar mogelijk meer informatie op. Kortom: we helpen onze klanten hun hoofd en ondersteunende processen te verbeteren door de inzet van alle mogelijke innovatieve toepassingen.

PTI staat voor Pragmatisch, Transparant en Integriteit en is werkzaam in de werkgebieden; Nuts, Toegangscontrole en Afvalverwerking.

Wat is de reden samenwerking tussen MIT en PTI?
De reden van inhuur is dat we binnen ons bedrijf vooral in  klant specifieke projecten werken, en we dus altijd een deel expertise inhuren naast onze vaste mensen, om tot het beste eindproduct te komen voor de klant. Externe expertise zorgt er mede voor dat er mensen in het project werkzaam zijn, die steeds in andere klantomgevingen werken, en dus met een nieuwe blik naar een project kijken. Wat toegevoegde waarde heeft voor het project.

Waarom is Masters in IT de geschikte partner voor jullie?
Masters in IT is een geschikte partner voor PTI, daar ze kennis hebben van de IT markt. Daarnaast zijn ze pro actief met nieuwe initiatieven en leveren ze een constante kwaliteit van developers. Daarnaast is het voor PTI erg belangrijk belangrijke dat er relevant aandacht wordt besteed aan de relatie met ons als opdrachtgever.

Wat zijn de behaalde resultaten door het inhuren van Guido en Paul?
De resultaten van de inhuur via Masters in IT laat zich vooral zien in de kwaliteit van de applicaties die wij bouwen voor onze klanten, met daarnaast ook het goed kunnen inleven welke developers passen binnen het DNA van PTI. Uiteindelijk hetzelfde doel nastreven.

Wat wil je verder nog kwijt over de samenwerking met Masters in IT?
De samenwerking met Masters in IT is vooral gebaseerd op het onderlinge vertrouwen tussen beide partijen. Het relatiebeheer wordt is gebaseerd op het goed luisteren wat wij vragen, om vervolgens met een helder een duidelijk voorstel te komen wat marktconform is. Het gevoel moet er zijn dat je in een partnership zit met elkaar, en dit is bij Masters in IT het geval.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.